2010/2013; Apeldoorn - Apenheul

Jaar:

2010 en 2013

Project:

Verharden wandelpaden Apenheul

Omschrijving:

In 2010 zijn alle wandelpaden in attraktiepark Apenheul onder het toezicht oog van haar bewoners voorzien van een Graustabiel Halfverharding. De paden hebben een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving van het park. Met Graustabiel blijven de paden droog en goed te betreden tijdens de wat nattere zomerdagen, terwijl er geen stofvorming is op droge dagen. Een uitstekende oplossing voor de bewoners en de bezoekers van dit prachtige park.

Stichting Apenheul heeft, vanwege de goede ervaringen met in 2010 aangelegde paden, in 2013 wederom gekozen voor een toplaag van Graustabiel vanwege de natuurlijke uitstraling, goede toegankelijkheid voor rolstoelers en mensen met rollators, treedt er geen “verpapping” bij slechte weersomstandigheden op en zijn onder alle weersomstandigheden de paden goed te berijden en te belopen.

Ook werden een terras en de toegangspaden naar de nieuw geplaatste verkoopwagens voorzien van de Graustabiel verharding. 

Op het gedeelte, waar de bevoorrading ten behoeve van het restaurant plaatsvindt, werd een nog stabieler mengsel aangebracht, om het draaien en keren van de vrachtauto’s mogelijk te maken.

 

 

Copyright © 2023 Graustabiel Halfverharding. Alle rechten voorbehouden.