Aanleg en reconstructie paden op park “De Apenheul”

Na de goede ervaringen met de in 2010 aangelegde paden, heeft "De Apenheul" ook dit seizoen weer gekozen voor Graustabiel.

Afgelopen winter is er hard gewerkt op de Apenheul aan verfraaiingen en verbeteringen op het park om het voor de bezoekers nog aantrekkeler te maken.

Zo werden er vlonders en een brug gemaakt, zodat de bezoekers de capriolen van de apen van nog dichterbij en beter kunnen bekijken.

Om de staalconstructies aan te brengen, moesten de paden opgebroken worden.

Stichting Apenheul heeft, vanwege de goede ervaringen met in 2010 aangelegde paden, wederom gekozen voor een toplaag van Graustabiel vanwege de natuurlijke uitstraling, goede toegankelijkheid voor rolstoelers en mensen met rollators. Er  treed er geen “verpapping” bij slechte weersomstandigheden op, onder alle weersomstandigheden zijn de paden goed te berijden en te belopen.

Ook werden een terras en de toegangspaden naar de nieuw geplaatste verkoopwagens voorzien van de Graustabiel verharding.

Op het gedeelte, waar de bevoorrading ten behoeve van het restaurant plaatsvindt, werd een nog stabieler mengsel aangebracht, om het draaien en keren van de vrachtauto’s mogelijk te maken.

apenheul-halfverharding-01 apenheul-halfverharding-02
apenheul-halfverharding-03 apenheul-halfverharding-04
Copyright © 2023 Graustabiel Halfverharding. Alle rechten voorbehouden.